Keyword

TOPIC:

Reports on the new site HERE!!! 1 month 3 weeks ago #61440

Was sending a message via the system here but what's with the initial text window, it's incredible small?

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 1 month 3 weeks ago #61445

Not anymore ;-) I had to hack the css to change the size, but it's working now.
Thank you for letting me know!
-Lars

Edou wrote: Was sending a message via the system here but what's with the initial text window, it's incredible small?

Signature now gets correct formatting if you edit it in your Profile. Use normal BBcode if you want.
www.tamiyabase.com was formatted automatically.
The following user(s) Liked this: Edou

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 3 weeks 5 days ago #61704

I tried to write a reply on PM, but the blinking arrow thingy when you write keep on jumping as you type.
In my case it jumped to the bottom of the PM page.

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 3 weeks 15 hours ago #61732

Hi Richard.
This sounds weird :) On what platform does this happen? (Android, iPhone, Windows, Mac)
And what blinky thing are you talking about?
Signature now gets correct formatting if you edit it in your Profile. Use normal BBcode if you want.
www.tamiyabase.com was formatted automatically.

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 3 weeks 14 hours ago #61733

Hey Lars, When I load pictures in a portrait format they get reoriented to landscape but of course that makes them sideways . Any idea?
If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem mate :)

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 3 weeks 9 hours ago #61735

Me to. Like Andy.

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 3 weeks 4 hours ago #61739

Ok, there seem to be an issue with portrait images uploaded from a phone are shown in landscape mode.
It seem to be a problem from years back that has returned, and is linked to how phones read image rotation based on EXIF data in the imager, instead of assigning height/width info (my interpretation...)
I can't find a solution to it yet, bu I will report it and see what happens.

One tedious workaround is to resize the image on your computer, I used Paint in an example, and then it worked as expected.
Signature now gets correct formatting if you edit it in your Profile. Use normal BBcode if you want.
www.tamiyabase.com was formatted automatically.
The following user(s) Liked this: stingray-63

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 3 weeks 2 hours ago #61740

This matter is since 2 or 3 monthes. Not more for me.

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 2 weeks 6 days ago #61741

larbut wrote: Hi Richard.
This sounds weird :) On what platform does this happen? (Android, iPhone, Windows, Mac)
And what blinky thing are you talking about?


I'm on a laptop with Windows.
Cursor is the name of the blinking vertical blinking stripe..

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 2 weeks 6 days ago #61744

caprinut wrote:

larbut wrote: Hi Richard.
This sounds weird :) On what platform does this happen? (Android, iPhone, Windows, Mac)
And what blinky thing are you talking about?


I'm on a laptop with Windows.
Cursor is the name of the blinking vertical blinking stripe..


This sounds more like a local PC problem, tbh. The cursor is controlled by the PC, not the website. Could there be interference between keys on the keyboard and the touch pad / pointing stick?
Signature now gets correct formatting if you edit it in your Profile. Use normal BBcode if you want.
www.tamiyabase.com was formatted automatically.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: Jonny RetroAndyAus
Time to create page: 0.129 seconds
Cookies are required to make this site work. If you continue to use this site you permit us to use cookies.