Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Reports on the new site HERE!!!

Reports on the new site HERE!!! 6 years 4 months ago #17733

  • larbut
  • larbut's Avatar Topic Author
  • Away
  • Owner
  • Owner
  • Posts: 3590
  • Likes received: 987
Please report anything you find not working in this thread.
I will work my way through one by one.
Signature now gets correct formatting if you edit it in your Profile. Use normal BBcode if you want.
www.tamiyabase.com was formatted automatically.

Please Log in to join the conversation.

Last edit: by larbut.

Reports on the new site HERE!!! 6 years 4 months ago #17734

  • larbut
  • larbut's Avatar Topic Author
  • Away
  • Owner
  • Owner
  • Posts: 3590
  • Likes received: 987
Note to myself: Images in articles act up....
Signature now gets correct formatting if you edit it in your Profile. Use normal BBcode if you want.
www.tamiyabase.com was formatted automatically.

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 6 years 4 months ago #17735

  • larbut
  • larbut's Avatar Topic Author
  • Away
  • Owner
  • Owner
  • Posts: 3590
  • Likes received: 987
Link to profiles crash (SEF independent)
Signature now gets correct formatting if you edit it in your Profile. Use normal BBcode if you want.
www.tamiyabase.com was formatted automatically.

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 6 years 4 months ago #17736

  • larbut
  • larbut's Avatar Topic Author
  • Away
  • Owner
  • Owner
  • Posts: 3590
  • Likes received: 987
All images in The DataBase is gone...
And now they are back.. hmmm, early days...
they are gone when SEF is on...
Signature now gets correct formatting if you edit it in your Profile. Use normal BBcode if you want.
www.tamiyabase.com was formatted automatically.

Please Log in to join the conversation.

Last edit: by larbut.

Reports on the new site HERE!!! 6 years 4 months ago #17737

Landing page was grindingly slow to load up, I did see a "waiting for signin.facebook.com" (or something like that) message in bottom left of my browser ... I stopped waiting after 30 seconds or so & refreshed & it was a bit quicker, logging in was a bit slow, & so were the first few pages I looked at, but it got faster after that :y:

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 6 years 4 months ago #17741

Sig block still seems to be a maximum of three lines ... if that's a new limit, then fine - I'll have to cut mine down :)

Edit - the links don't work now anyway :cry:

Please Log in to join the conversation.

Last edit: by Jonny Retro.

Reports on the new site HERE!!! 6 years 4 months ago #17742

Hey Lars, great job getting the site going again :laugh: The pages do seem to load a little slow ? however I do like the fade in :y: The private message link crashes too :( cheers Andy :)
If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem mate :)

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 6 years 4 months ago #17743

Site briefly unreachable c. 0743 GMT - lots of "taking too long to respond" browser messages :(

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 6 years 4 months ago #17744

Links in signatures all only bring up the TB home page :pinch: :laugh:
If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem mate :)

Please Log in to join the conversation.

Reports on the new site HERE!!! 6 years 4 months ago #17752

Hi Lars,

First of all i wanted to tell you that you've done a great job on the new site ! :y: :y:

I had issues with the private messages link that is not working. See the error message below


Proud owner of the Bruiser Family
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

Moderators: Jonny RetroAndyAus
Time to create page: 0.421 seconds